wwwwww 

                                                                            

A stolen life, Jaycee Dugard

 

Dette er en grusom, vond og smertefull bok å lese, jeg burde egentlig ikke ha lest den fordi den handler om det alle foreldre frykter mest; kidnapping av barn.

Dette er historien til Jaycee Dugard som ble kidnappet på vei til skolen da hun var 11 år gammel. Mannen som kidnappet henne var Phillip Garrido en tidligere dømt sex forbryter som ved hjelp av sin kone Nancy brukte et elektrosjokkvåpen på den forsvarsløse jenta og dro henne inn i bilen og vekk fra sin familie. Det skal gå 18 år før hun får se sin mor igjen.

Det er nøkterne beskrivelser av hva Phillip gjør mot henne i løpet av de 18 årene hun er hans fange. Hun føder to barn i fangenskapet, blir gjemt bort i hagen hvor hun og døtrene bor i et telt. Hun har ingen kontakt med verden utenfor hagen og er tett knyttet til sin fangevokter og torturist.

Dette er en litt annerledes bok enn boka til Natascha Kampusch, Jaycee forteller mer direkte og bruker et enklere språk, mens Natascha hadde et mer gjennomtenkt og intellektuelt språkbruk.

Det er en grusom bok å lese, men det er utrolig hva et menneske kan gå igjennom av smerte og redsel for så å overleve til det fulle. Anbefales!

Tilbake

                                                          

                                                     Del på

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokanmeldelser.com