Schakendas bakeskole, John Rørdam

 

Dette er en kjempekoselig bakebok for barn i alle aldre. Det er flotte bilder og forståelige, lette oppskrifter. Det er en kokebok helt på barnas premisser med artige veiledninger og inspirerende idéer til hva man kan bake med barna.

Les bokanmeldelsen

 

 

 

 

Olivia, Ian Falconer

Dette er en nydelig bok for de minste barna, fra 1 – 4 år. Denne boken ble mottatt med et jubelhyl fra min lille 2 årige sønn. Jeg har måttet lese den opptil 3 ganger etter hverandre flere dager på rad.

Les bokanmeldelsen

 

 

 

 

Sover du ikke Veslebjørn, Martin Wadell

Dette er en søt, liten godnattbok for de minste barna. Den handler om Veslebjørn som ikke klarer å sove. Les bokanmeldelsen

 

 

 

 

Percy Jackson, lyntyven - Rick Riordan

Dette er en ungdomsbok som også kan leses av voksne! Det er den første boken i en serie på fem. Det er en utrolig velskrevet, spennende bok som du ikke kommer til å klare å legge fra deg før den er ferdig! Allerede fra første side ble jeg revet inn i handlingen.

Boken handler om Percy Jackson på 12 år som tilsynelatende er en helt normal gutt, bortsett fra at han alltid kommer opp i bråk og har skiftet skole hvert eneste år. Etter hvert skjønner vi at han ikke er som oss vanlige dødelige. Han er faktisk en halvgud, og faren hans er en mektig gresk gud fra Olympia.

Les bokanmeldelsen

 

Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans, Werner Holtzwarth og Wolf Erlbruch

 

Dette er en kjempemorsom bok for barn fra 2 - 5 års alderen. Les bokanmeldelsen

 

 

 

 

365 Pingviner av Jean-Luc Fromental og Joëlle Jolivet

 

 

Dette er en morsom bok for de aller minste, den handler om en familie som får en pingvin på døren hver eneste dag et helt år. Les bokanmeldelsen

 

 

Bokanmeldelser.com