Sex, drap og dårlig ledelse, Trygve As Olsen

Dette er interessant lesning om Dagbladet fra avisens glansdager med flere lesere enn VG til en voldsom bakrus med kutt av stab til null troverdighet.

Det er rystende lesning, det er hovedsaklig sterk kritikk av Jens P. Heyerdal som kjøper opp brorparten av aksjene i Dagbladet, viser stor arroganse og spiller på tårer og følelser, beriker seg selv og lommeboken blir etterhvert overfylt.

Det er sluttpakker i bøtter og spann med krav om en bedre og tydligere avis, mens oppkjøp av små betydningsløse lokalaviser, eiendom og en myteomspunnet ridehall uten rivnings- og byggetillatelse starter for fullt alt med hensikt til å fylle opp lommeboken til en viss styreleder.

Dette er makt, intriger og arroganse på høyt nivå, det verste er at det faktisk har skjedd. Dagbladet har gått fra SKUP priser til å bli felt i Pressens faglige utvalg flere ganger for tvilsom journalistikk.

Dagbladet som engang var en troverdig avis med radikale og meningsfylte reportasjer er idag redusert til å bli en parodi på engelske the Sun.

Denne boken må leses og kommer til å være høstens store diskusjonstema på jobben! Tilbake

Kjøp boken her

Del på   

 

 

 

 

Eldre

bokanmeldelser:

 

1. Regines bok, Regine Stokke

 

2. Når barnet har lagt seg, Michael Nyqvist

 

3. Lucifers evangelium, Tom Egeland

 

4. Brente skygger, Kamila Shamsie

 

5. Dårens datter, Mian Lodalen

 

6. Skjulte skrifter, Sebastian Barry

 

7. Tyfon, Charles Cumming

 

8. Little Bee, Chris Cleave

 

9. Å telle duer, Sabine Roger

 

10. Den glemte hagen, Kate Morton

Bokanmeldelser.com