Den glemte hagen, Kate Morton

 

Dette er en nydelig og velskrevet bok som du kommer til å ha vanskeligheter med å legge fra deg. Hvis du likte Drømmehjerte og Øya kommer du garantert til å like denne!

Boken starter i London i 1913, en liten jente på fire år blir forlatt på et skip på vei til Australia. Hun blir funnet ensom på havnen av havneeieren som tar henne til seg som sin egen datter. Den lille jenta kan ikke huske hva hun heter eller hvor foreldrene hennes er, det eneste hun kan huske er at en mystisk kvinne som kalte seg Forfatterinnen skulle passe på henne. Denne kvinnen er på mystisk vis forsvunnet.

Flere tiår senere reiser Nell tilbake til England for å finne ut sannheten om seg selv og sine foreldre. I sin jakt på sin identitet havner hun i Cornwall og til det vakre godset Blackhurst, hvor den engang mektige aristokratiske familien Mountrachet regjerte.

Da Nell dør, arver barnebarnet Cassandra et lite hus i Cornwall. Hun reiser til England for å lete videre etter bestemorens identitet. Det er et stort mysterium hvorfor den lille piken ble forlatt alene og hvorfor ingen prøvde å finne henne.

Dette er en bok som tar deg frem og tilbake i tid uten at du blir forvirret, alle historiene er imponerende flettet sammen, og du lurer hele tiden på hva som venter bak neste side.

Tårene presser på og det er nesten så jeg hulker meg gjennom deler av boken, den er vakkert skrevet og jeg lever meg inn i handlingen. Jeg skulle ønske det var flere sider igjen av boken da jeg er ferdig, for dette er en bok jeg aldri ville skulle ta slutt!

Anbefales!!

 

Tilbake

 

Kjøp boken hos Bokkilden

Del på   

 

 

 

 

 

   

Bokanmeldelser.com