wwwwww 

                                                                            

Alle vil hjem. Ingen vil tilbake. - Helga Flatland

 

Dette er en helt fantastisk, tankevekkende og aldeles vakkert skrevet bok om den altoppslukende, tærende og dype sorgen etter å ha mistet noen av sine nærmeste.

Hver setning er som et lyrisk dikt som får deg til å lese hvert ord og hver setning flere enn en gang.

Handlingen er lagt til en liten bygd i Norge hvor alle kjenner hverandre og bryr seg om hverandre. Sorgen treffer den lille bygda som et lynnedslag da tre av deres unge gutter blir drept på oppdrag i Afghanistan.

Vi følger Julie, Sigurd og Mats i tiden etter den grusomme hendelsen og hvordan det endrer hele deres tilværelse. De har forskjellig tilhørighet til de drepte guttene og vi får følge tankene og opplevelsene til hver av dem gjennom boka.

Det er en innlevelse utenom det vanlige i hvordan forfatteren beskriver den ytterste sorg som balanserer på kanten til den store, inderlige og dype depresjon. Den formidler på en vakker og realistisk måte hvordan den verste tenkelige hendelsen påvirker de etterlatte og hvordan livet på sin egen måte må gå videre.

Dette er en fantastisk flott bok som må oppleves og leses! Liker du Tarjei Vesaas er dette definitivt en bok å få med seg! Helga Flatland er en forfatter jeg virkelig kommer til å følge! Tilbake

Kjøp boka her

Del på

 

 

 

 

Siste 10  

bokanmeldelser:

1. Arven, Katherine Webb

2. Vårlik, Mons Kalentoft

3. A stolen life, Jaycee Dugard

4. Gjenferd, Jo Nesbø 

5. En svunnen tid, Kate Morton 

6. Leon- grep livet mot alle odds, Vera Rubicon

7.Selv tausheten tar slutt, Ingrid Bertancourt

8.Lea, Pascal Mercier

9. Nigellas kjøkken, Nigella Lawson

10. Maleren fra Shanghai, Jennifer Cody Epstein

 

   

Bokanmeldelser.com