wwwwww 

                                                                            

Lea, Pascal Mercier

 

Dette er en fantastisk flott leseropplevelse som treffer deg midt i sjelen og som ikke vil slippe taket. Dette er en av de sjeldne litterære opplevelsene som du ikke vil glemme. Det er en hjerteskjærende, smertefull og innsiktsfull leseropplevelse.

Boken handler om Adrian Herzog som på sin ferie i Provence møter Martijn van Vliet, de bestemmer seg for å slå følge på turen til hjembyen Bern. På turen forteller Martijn sin historie.

Det er en smertefull og opprivende historie han forteller, om tapet av sin kone Cecile flere år tidligere og hans da 8 år gamle datter som i sorgen etter morens bortgang begynner å spille fiolin.

Det er ikke en vanlig interesse for musikk og fiolinspill, det er en ulmende, feberhet besettelse, Lea er besatt av tanken på å spille fiolin.

I sin tåkelagte sorg av sin ektefelle og en hengivenhet og kjærlighet til Lea gjør Martijn alt for å hjelpe sin talentfulle datter.

Det er en kvelende, intens atmosfære i boken som nesten får deg til å miste pusten, det er en bok om kjærlighet, pulserende fiolinspill av Bach, besettelse, selvutslettelse og galskapens tilstedeværelse.

Det er en deilig leseropplevelse med nydelig språk og en eksepsjonell historie som får deg til å sitte klistret til boka. Dette er en bok som kommer til å bli sittende i hjernebarken lenge etterpå.

Må leses! Anbefales! Tilbake

Kjøp boken her

 

                                                           Del på   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Bokanmeldelser.com