Little Bee, Chris Cleave

 

Dette er en bok som i all sin grusomhet blir vakker og den vil fremkalle voldsomme følelsesutbrudd i form av tårer og høylytt gråting!

Et ungt britisk ektepar, Sarah og Andrew ferierer i Nigeria og blir vitne til det mest grusomme øyeblikket de noensinne vil kunne tenke seg. To søstre er på vill flukt fra soldater og ekteparet blir tvunget til å foreta et umenneskelig valg som for alltid vil forandre deres liv.

To år senere oppsøker den ene av søstrene, Little Bee ekteparet i England. Dette besøket får store konsekvenser for Sarah og Andrew som aldri har kommet over hendelsen i Nigeria.

Dette er en troverdig, oppsiktsvekkende og tankevekkende bok om massedrap og folkemord i Nigeria. Boken leker med våre fordommer og vår innlevelsesevne når det gjelder flyktninger og historier de forteller. Dette er en bok som sitter fast i hver nerve i kroppen lenge etter at du har blitt ferdig med den. Du kommer garantert ikke til å klare å la være å tenke på hva du selv ville ha gjort i samme situasjon.

Dette er en bok du må lese! Tilbake

 

Kjøp boken hos Bokkilden

Del på  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Bokanmeldelser.com