Lucifers evangelium, Tom Egeland

 

Dette er Norges svar på Dan Brown! Det er en glimrende velskrevet bok som får deg til å hige etter pusten for hver side. For de som elsker Dan Brown er nok dette en overraskelse fordi den virkelig kan måle seg med mesteren av koder og spenning!

Bjørn Beltø er en verdenskjent norsk arkeolog som blir virvlet inn i en intrikat og forrykende historie ved funnet av en mumie med en eldgammel skriftrull. Beltø blir fort hovedingediensentil en dommedagssekt med den mest sadistiske trosretning man kan tenke seg.

Handlingen tar oss tilbake til 70 tallet og Roma hvor teologiprofessor og demonolog Giovanni Nobile henter et manuskript i Egypt, følgende blir at hans 10 årige datter blir kidnappet.

På sin leten etter svar på hva den gamle skriftruller skjuler kommer Beltø opp i de mest grufulle og sjokkerende opplevelser i en sjø av blod, ondskap og religiøs fanatisme.

Dette er en lidelig spennende bok som virkelig får deg til å bite negler mens du ikke kan få lest fort nok for du vil jo gjerne vite hvordan boken ender!Tilbake

 

Kjøp boken hos Bokkilden

 

                                                           Del på   

 

 

 

 

 

 

   

Bokanmeldelser.com