Fordi jeg fortjener det? Kristin Oudmeyer

Dette er rystende lesning som treffer deg midt i hjertet og som ikke slipper taket etterpå. Det er en bok som burde være endel av pensum på alle lærerhøykoler og førskoleutdanninger i Norge. Mobbing må tas på alvor og rammer i alle aldre og samfunnslag.

Boka er et resultat av personlige mobbe historier som forfatteren har samlet via sosiale medier som blogging, Twitter, Facebook og Flickr. Ved å bare bruke sosiale medier har mange fått fortelle sine historier som vanligvis aldri ville ha tort å stå fram som mobbeoffer.

Det er grusomme og hjerterå historier som blir fortalt, om et helvete som har ført til mange psykiske problemer i ettertid.

Det som er mest provoserende er at det i de fleste tilfeller er en kollektiv ignorering av offeret og at mobbing i det hele tatt skjer. Hvor er lærerne? Det må være noe fullstendig galt når barn blir mobbet fra barnehage til videregående skole uten at noen voksne gjør noe som helst!

Det er en oppsiktsvekkende og provoserende bok som virkelig burde leses av alle, det er en oppvekker som må få oss til å reagere når det gjelder mobbing!

Tilbake

 

Kjøp boka her

Del på   

 

 

 

 

Siste 10

bokanmeldelser:

 

1. Maleren fra Shanghai, Jennifer Cody Epstein

 

2. 13 timer, Deon Meyer

 

 

3. 3096 dager, Natascha Kampusch

 

4. Mørkets rike, Barbara Demick

 

5. Lille stjerne, John Ajvide Linqvist

 

6. Russisk vinter, Daphne Kalotay

 

7. Fordi jeg fortjener det? Kristin Oudmeyer

 

8. Nådens omkrets, Jørgen Brekke

 

9.Frihet, Jonathan Franzen

 

10. Malstrømmen, Frode Granhus

 

 

 

 

   

Bokanmeldelser.com