Nådens omkrets, Jørgen Brekke

Fra begynnelse til slutt sitter du fastspent med negler som fortløpende blir spist opp og hår som reiser seg på armene. Denne boka er en helstøpt krim i beste Tom Egeland stil. Norske spennings forfattere er i vinden for tiden og ikke uten grunn.

Det handler om flåing av mennesker, halshugging og bloddryppende drap, med et tilbakeblikk til 1500 tallet og en fransiskanermunk med disseksjon som spesialfelt.

En ansatt ved Edgar Allan Poe museumet i Richmond, Virginia blir funnet drept på den mest makabre måten på selve museumet til spenningens mester. Han blir funnet flådd og med hodet avhugget.

Ikke lenge etterpå skjer et nytt drap på Gunnerusbiblioteket i Trondheim med samme fremgangsmåte som drapet i Richmond, Virginia.

Drapsetterforskeren Felicia Stone finner en sammenheng mellom drapene og setter seg på første fly til Norge for å samarbeide med det norske politiet og drapsetterforskeren Odd Singsaker.

Det er en velskrevet krim som får hjerte til å pumpe ganske mye fortere, boka leser seg selv for du har ingen mulighet til å legge den fra deg. Det er god, grøssende underholdning og må absolutt anbefales! Tilbake

Kjøp boka her

Del på   

 

 

 

Siste 10

bokanmeldelser:

 

1. Maleren fra Shanghai, Jennifer Cody Epstein

 

2. 13 timer, Deon Meyer

 

 

3. 3096 dager, Natascha Kampusch

 

4. Mørkets rike, Barbara Demick

 

5. Lille stjerne, John Ajvide Linqvist

 

6. Russisk vinter, Daphne Kalotay

 

7. Fordi jeg fortjener det? Kristin Oudmeyer

 

8. Nådens omkrets, Jørgen Brekke

 

9.Frihet, Jonathan Franzen

 

10. Malstrømmen, Frode Granhus

 

 

 

 

   

Bokanmeldelser.com