3096 Dager, Natascha Kampusch

 

Dette er en bok som får deg til å kjenne frysninger og ilinger nedover ryggraden din, men du klarer ikke å slutte å lese den fordi den er så utrolig velskrevet.

 

I boka forteller Natascha Kampusch historien om da hun ble kidnappet på vei til skolen 2. Mars 1998 kun 10 år gammel. Hun ble holdt fanget et kjellerhull i 3096 dager av gjerningsmannen Wolfgang Priklopil.

 

Hun forteller åpenhjertig om sin vanskelige barndom og hvilket helvete på jord hun var gjennom med fysisk og psykisk mishandling fra en gal mann under sine år i fangenskap. Hun gir et gjennomtenkt og intelligent bilde av hvordan det var å være totalt undertrykt og fullstendig avhengig av sin gjerningsmann.

 

Det mest fantastiske er hvordan hun har klart å overleve alle årene i fangenskap med vettet i behold. Hun fremstår som en meget oppegående og intelligent jente.

 

Boka er veldig velskrevet og sobert gjennført, man får ikke følelsen av at Natascha Kampusch er et stakkarslig offer, men mer en sterk kriger som har overlevd sitt livs verste mareritt. Tilbake

 

Kjøp boka her

Del på   

 

 

 

 

Siste 10

bokanmeldelser:

 

1. Maleren fra Shanghai, Jennifer Cody Epstein

 

2. 13 timer, Deon Meyer

 

 

3. 3096 dager, Natascha Kampusch

 

4. Mørkets rike, Barbara Demick

 

5. Lille stjerne, John Ajvide Linqvist

 

6. Russisk vinter, Daphne Kalotay

 

7. Fordi jeg fortjener det? Kristin Oudmeyer

 

8. Nådens omkrets, Jørgen Brekke

 

9.Frihet, Jonathan Franzen

 

10. Malstrømmen, Frode Granhus

 

 

 

 

   

Bokanmeldelser.com